Sommarsäsongen 2023

Sommarsäsongen 2023

Bli en del av vårt gäng i sommar!

 

Nu söker vi flera personer som vill förstärka vårt gäng under sommarsäsongen 2023, ett arbete som är både givande och fartfyllt! Oavsett om du vill möta gästerna över bardisken  på Takbaren, vid incheckningen i receptionen eller på lunchen i restaurangen så har vi något som passar dig. Omfattningen varierar per tjänst och säsongen sträcker sig från 1/3-30/9 beroende på avdelning.

Läs mer om vilka avdelningar vi söker personal till i sommar och ansök via formuläret längst ner på sidan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sommarsäsongen 2023

Receptionspersonal

Som receptionspersonal är du ansiktet utåt och den som ser till att våra gäster får ett trevligt och professionellt bemötande under sin vistelse hos oss. Utöver detta ingår det i rollen även en del praktiska och administrativa uppgifter och du arbetar nära kollegor från hela organisationen.
Period 1/3-30/9. Arbetet är schemalagd arbetstid i skift på 75% omfattning med arbete varannan helg.

Sommarsäsongen 2023

Städpersonal

Är du noggrann, flexibel, med öga för detaljer och trivs att arbeta både i team och enskilt? I sommar har vi många in-och utcheckningar och behöver stärka upp teamet som städar våra hotellrum, lägenheter, konferenslokaler och allmänna ytor.
Period 1/4-30/9. Min. ålder 18 år. Arbetet är i skift, varierande tider mellan 07:30-21:00, minst varannan helg.

Sommarsäsongen 2023

Fastighetsskötare

Bli en del av vårt fastighetsteam som ansvarar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra fastigheter. I arbetet ingår att lösa en varierande blandning av rutiner och felrapporter, både självständigt och i team. Du behöver ha en god förmåga att möta gäster och andra på ett trevligt, personligt sätt. Erfarenhet från fastighetsskötsel. vaktmästeri, bygg eller annat likvärdigt, fastighets- eller hantverkarutbildning är meriterande. Period 1/3- 30/9 med varierande arbetstider mellan 07-18 samt helger.

Sommarsäsongen 2023

Bartender

Har du glimten i ögat och ett hjärta som slår för service? Gillar du att möta människor och ha många bollar i luften? Missa inte chansen att jobba på Visbys härligaste takbar tillsammans med ett riktigt kul gäng i sommar. Min. ålder 18 år.

Sommarsäsongen 2023

Serveringspersonal

Vi är väldigt stolta över vår höga nivå på både mat och service på vår restaurang och hoppas nu hitta fler duktiga medarbetare som bidrar till det! För att trivas i vår servis är det viktigt att du drivs av att träffa mycket människor,  tycker om att arbeta som ett team och inte är rädd för att hugga i där det behövs.
Min. ålder 18 år.

 

Sommarsäsongen 2023

Kock

För att passa som kock hos oss behöver du vara kreativ, nyfiken, gilla att arbeta i ett högt tempo och självklart brinna för matlagning! Tillsammans med dina kollegor i köket bidrar du till en trevlig atmosfär i köket som också blir en del av våra gästers helhetsupplevelse. Min. ålder 18 år.

jobb sommarsäsong
Vilken tjänst avser ansökan
Maximal filstorlek: 10 MB
Jag godkänner hantering av personuppgifter enligt integritetspolicyn av Strand Hotel.