Almedalsveckan – Apoteket 7

Almedalsveckan i Visby

Charmig trädgård passande för mingel & middagar.

En unik bakgård som ligger centralt men avskilt. Ytan ligger bara ett stenkast från Donnersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan. Gå in genom porten till huset på det passade gruset. Längst in finns en gräsmatta som omgärdas av grus.

Välkommen till ett förstklassigt hotell med personlig service och miljöanpassning. Best Western Strand Hotel ligger mitt i världsarvsstaden Visby precis innanför ringmuren. Hotellet är omgivet av vackra medeltida miljöer, ett stenkast från Almedalen!

Hotellet har förutom de vanliga lokalerna inomhus även eventytor centralt belägna som kan hyras under Almedalsveckan för bland annat möten, föreläsningar, seminarier och mingel.

En unik bakgård som ligger centralt men avskilt. Ytan ligger bara ett stenkast från centrala Don- nersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan. Gå in genom porten till huset på det passade gruset. Längst in finns en gräsmatta som omgärdas av grus. Eventytan lämpar sig för seminarier, föreläsningar eller kvällsmingel. Apoteket är en yta som kan möbleras efter kundens önskemål.

STORLEK OCH MÖBLERING

  • Yta: 150 m2
  • Biosittning i tält: 50 personer
  • Mingel: 50-75 personer

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Skickar du in genom att använda formuläret nedan.

 

Apoteket 7