Konferens i Visby innerstad på Gotland

Konferens

Obegränsade mötesmöjligheter.

 

Att mötas på konferens i Visby innerstad är speciellt.  Här finns en helt unik miljö och platsför återhämtning , men också en plats för upplevelser där vardagen bryts och nya idéer uppstår. Hos oss konfererar ni omgivna av vackra medeltida miljöer mitt i Visby innerstad, bara ett stenkast från havet. Vi hjälper er att se till att er konferens blir precis som ni önskar; med god mat, trevliga lokaler, kringaktiviteter och upplevelser.

Rubrik

Konferensrum för alla behov

Vi har åtta konferensrum mitt i Visbys innerstad som passar olika behov; allt från en inspirerande biblioteksmiljö för den mindre gruppen till en hörsal med plats för 120 deltagare. Självklart finns standardteknik i alla våra konferensrum och även möjlighet till hybrid- och digitala möten.

LÄS VIDARE >

Konferensrum på Strand Hotell i Visby
Alt-text

Konferens

MAT & DRYCK

På hotellet har vi vår egna restaurang Matsalen som ser till att  mat och dryck höjer er konferens  ytterligare. Vi arbetar med lokala råvaror efter säsong och hjälper er med allt från frukost, för- eller eftermiddagsfika, lunch, middag och enklare snacks.

Alt-text

Konferens

AKTIVITETER

Kanske vill ni kombinera er konferens med ett besök i vår relax med pool och bastu, eller boka andra kringaktiviteter i Visby eller på ön.  Vi har många samarbetspartners  för olika typer av event och tillsammans ser vi till att er konferens blir precis som ni önskar.

Alt-text

Konferens

TEKNIK

Ett bra samarbete med de bästa gotländska teknikföretagen gör att det mesta i IT-väg kan ordnas inför er konferens. För digitala möten  rekommenderar vi att boka vår mötesuggla, ett videokonferens-system med 360° kamera och inbyggda högtalare och telefoner.

Vi är så nöjda både med er service, rummen, maten och allt därtill. Det bästa som vi har varit på länge.

/ Svenska damlandslaget i fotboll, september 2022
Kontakta oss konferens på strand hotel

Mer om konferens i Visby

Att mötas på konferens i Visby innerstad är speciellt!

Vi har åtta unika konferenslokaler för upp till 120 personer och grupper på plats med möjlighet till hybrid- och digitala möten.

Här finns en helt unik miljö och en plats för återhämtning men samtidigt en plats för upplevelser där vardagen bryts och nya idéer uppstår. Hos oss konfererar ni omgivna av vackra medeltida miljöer bara ett stenkast från havet. Det går lika bra att anlända under de varma dagarna som under den mindre turisttäta tiden. Gotland erbjuder något under alla årstider.

Tillsammans med systerhotellet, Best Western Solhem Hotel, finns en kapacitet på 223 rum och mer än 400 bäddar. Konferens – och gruppbokningen hjälper dig med tips på allt från resor och boende till kringaktiviteter. På Gotland finns experter på aktiviteter, underhållning och hemligheter.

På Best Western Strand Hotel har vi åtta lokaler för upp till 120 personer på plats, självklart tillhandahåller vi en hög standard på den tekniska utrustningen och även möjlighet till hybrid- och digitala möten. Ett bra samarbete med de bästa gotländska teknikföretagen gör att det mesta i IT-väg kan ordnas även till den kräsne konferensledaren.