Konferens

Konferens i Visby innerstad på Gotland

 

Hos oss finns det obegränsade mötesmöjligheter. Ni kommer med önskemålen, den bubblande energin och människorna. Vi står för platsen, möjligheterna och ett fantastiskt läge. Tillsammans skapar vi oförglömliga möten.

Att mötas på konferens hos oss i Visby på Gotland är speciellt. Omgivet av vackra medeltida miljöer, bara ett stenkast från havet, erbjuder vi en unik miljö och plats för återhämtning, men också en möjlighet att uppleva något nytt där vardagen bryts och nya idéer får uppstå. Vi hjälper er med allt från god mat och fika, lokaler, kringaktiviteter och upplevelser. Så släpp bilden av hur en vanlig konferens ska vara – låt den i stället bli som ni vill!

Konferens

Konferensrum – alla lika olika

Vi människor är alla olika, och hos oss får alla utrymme att vara precis som dom är. Precis som alla våra lokaler är unika och olika. Våra åtta konferensrum mitt i Visby innerstad passar alla olika behov; allt från en inspirerande biblioteksmiljö för den mindre gruppen till en hörsal med plats för 120 deltagare. Självklart finns standardteknik i alla våra konferensrum och även möjlighet till hybrid- och digitala möten.

LÄS VIDARE >

Alt-text

Konferens

MAT & DRYCK

På hotellet har vi vår egna restaurang Matsalen som ser till att  mat och dryck höjer er konferens ytterligare. Vi arbetar med lokala råvaror efter säsong och hjälper er med allt från frukost, för- eller eftermiddagsfika, lunch, middag och enklare snacks.

Alt-text

Konferens

AKTIVITETER

Kanske vill ni kombinera er konferens med ett besök i vår relax med pool och bastu, eller boka andra kringaktiviteter i Visby eller på ön.  Vi har många samarbetspartners för olika typer av event och tillsammans ser vi till att er konferens i Visby blir precis som ni önskar.

Alt-text

Konferens

TEKNIK

Ett bra samarbete med de bästa gotländska teknikföretagen gör att det mesta i IT-väg kan ordnas inför er konferens i Visby. För digitala möten rekommenderar vi att boka vår mötesuggla, ett videokonferens-system med 360° kamera och inbyggda högtalare och telefoner.

Vi är så nöjda både med er service, rummen, maten och allt därtill. Det bästa som vi har varit på länge.

/ Svenska damlandslaget i fotboll, september 2022
Mingel och möten på Takbaren 25 - 29 juni 2024 på Gotland

TAKBAREN

Visbys minst tillgängliga bar

Först går du till Strand Hotel på Strandgatan 34, sen höger igenom lobbyn, sen genom korridoren, sen genom en korridor till. Då kommer du till en liten hiss, den tar du till översta våningen. Sen är du framme!

Här går det att skapa möten som blir till minnen för livet. Solnedgången åt ena hållet och innerstans takåsar åt det andra hållet.

Kontakta oss för mer information och bokningsmöjligheter.

Kontakta oss konferens på strand hotel

Mer om konferens i Visby

Konferens Visby

Att mötas på konferens i Visby innerstad är speciellt!

Strand Hotel har åtta unika konferenslokaler för upp till 120 personer och grupper på plats med möjlighet till hybrid- och digitala möten.

På vårt hotell finns en helt unik miljö och en plats för återhämtning men samtidigt en plats för upplevelser där vardagen bryts och nya idéer uppstår. Hos oss konfererar ni omgivna av vackra medeltida miljöer bara ett stenkast från havet. Det går lika bra att anlända under de varma dagarna som under den mindre turisttäta tiden. Gotland och Visby erbjuder något under alla årstider.

Tillsammans med systerhotellet, Best Western Solhem Hotel, finns en kapacitet på 223 rum och mer än 400 bäddar. Konferens – och gruppbokningen hjälper dig med tips på allt från resor och boende till kringaktiviteter. På Gotland finns experter på aktiviteter, underhållning och hemligheter.

På Best Western Strand Hotel har vi åtta lokaler för upp till 120 personer på plats, självklart tillhandahåller vi en hög standard på den tekniska utrustningen och även möjlighet till hybrid- och digitala möten. Ett bra samarbete med de bästa gotländska teknikföretagen gör att det mesta i IT-väg kan ordnas även till den kräsne konferensledaren. Kontakta oss idag för mer information om vårt hotell och hur vi kan hjälpa er med en konferens i Visby.