Ditt hundvänliga hotell i Visby innerstad

Hundrum

Välkommen till ett hundvänligt hotell i Visby.

 

Vi vill att alla familjemedlemmar ska känna sig välkomna till vårt hotell i Visby, även dom fyrbenta. Därför erbjuder vi möjligheten att i vissa av våra rum ha med sig hund. Vid ankomst får ni ett hundkit bestående av pläd, vattenskål, handduk, hundbädd och hundpåsar.

Hundrum behöver förbokas. Mejla din förfrågan tillsammans med ditt bokningsnummer till info@strandhotel.se.
En extra avgift på 200:- per vistelse tillkommer.

Hundvänligt hotell Visby

Ditt hundvänliga hotell, Visby på Gotland

Att ta med sin hund på semestern kan vara en fantastisk upplevelse för både dig och din hund och idag märker vi att allt fler väljer att göra just det. Hos oss på Strand Hotel är så väl hundar som katter välkomna och vid incheckning får ni ett kit bestående av en pläd, vattenskål, handduk, hundbädd och hundpåsar. Vårt läge i Visby innerstad bjuder på hundpromenader utöver det vanliga, med mycket grönområden och vackra promenadstråk. Här är några av våra favoritstråk att upptäcka nära hotellet:

Strandpromenaden: Visby strandpromenad är ungefär 2 kilometer lång och sträcker sig från Almedalen till Gustavsvik. Stigen är asfalterad och lätt att promenera på, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för en avkopplande eller mer rask promenad. Längs vägen passerar du sandstränder, steniga klippor och ringmuren. Det är en vacker promenadväg med många fina vyer och platser att stanna och ta en paus.

Ringmuren: Ringmuren som omger Visby innerstad är en av de mest populära promenadvägarna i staden. Det finns många platser att stanna och beundra utsikten på, över staden och havet, och mycket grönområden att utforska längs muren där du kan låta din hund springa av sig.

Almedalen: Almedalen är en stor grönskande park precis intill havet och hamnen i Visby. Det finns en mysig promenad och cykelväg runt i parken och precis intill börjar strandpromenaden för den som vill promenera längre.

Lite längre bort på Strandgatan hittar du även Asta Dog Spa – där du kan skämma bort din bästa vän lite extra med klipp och trim, massage, akupunktur mm.

För dig som reser med husdjur har vi samlat lite tips som kan vara bra att tänka på inför semester med din fyrbenta vän:

  • Planera i förväg: Innan du reser med din hund, se till att du har allt du behöver, såsom hundmat, vatten, hundbädd, hundtäcke, hundpåsar, leksaker och en transportbur om det behövs.
  • Ta hand om hundens behov: Under resan och semestern, se till att du tar hand om hundens behov genom att ge den tillräckligt med motion, mat och vatten. Var också uppmärksam på hundens beteende och ta en paus om den är trött eller stressad.
  • Res säkert: Om du reser med bil se till att hunden har en säkerhetssele eller att den sitter i en transportbur. Om du reser med flyg se till att du kar koll på reglerna för att ta med hundar och att du bokar hundens plats i förväg. Om du reser med båt så finns det speciella avsatta platser för djur.
  • Var beredd på olyckor: Det är alltid bra att vara förberedd på olyckor, så ta med ett första hjälpen-kit och ta reda på telefonnummer till närmsta veterinär/jour veterinär på din resa så att du är förberedd om hunden skulle bli sjuk eller råka ut för en olycka.

Välkommen med din fyrbenta vän till Strand Hotel Visby, ditt hundvänliga hotell i Visby innerstad!

Paket & erbjudande