Jobba hos oss

Jobba hos oss

Här finns bara möjligheter.

 

Vårt företag består av flera olika delar och många spännande människor. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsmiljö och gör så att våra gäster känner sig som hemma. Är du intresserad av att arbeta hos oss på Strand Hotel  så hittar du våra lediga tjänster nedan. Vi hoppas att du vill bli en del av vårt härliga gäng!

Att jobba på Strand Hotel är väldigt roligt. Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter gör att man utvecklas samtidigt som man har väldigt kul.

/Thomas, september 2022

Lediga tjänster

Sommarpersonal 2024

Nu söker vi flera personer som vill förstärka vårt gäng under sommarsäsongen 2024, ett arbete som är både givande och fartfyllt! Oavsett om du vill möta gästerna över bardisken  på Takbaren, vid incheckningen i receptionen eller på lunchen i restaurangen så har vi något som passar dig.

 

LÄS MER OCH ANSÖK >

Lediga tjänster

Receptionspersonal till sommaren

Som receptionist hos oss på Strand Hotel har du en viktig roll då du är vårt ansikte utåt och den som ser till att våra gäster får ett trevligt och professionellt bemötande under sin vistelse hos oss. Nu söker vi fler personer som vill arbeta i receptionen under vår mest intensiva period, sommaren.

LÄS MER OCH ANSÖK >

Lediga tjänster

Serveringspersonal

Vi är stolta över nivån på både mat och service på vår restaurang Matsalen och söker nu ytterligare en person som vill bidra till det. Är du en serviceinriktad teamplayer som brinner för att träffa människor? Då ska du ansöka till oss och bli en del av vår servis.

LÄS MER OCH ANSÖK >

Lediga tjänster

Vi söker kockar

Till vår restaurang Matsalen söker vi nu fler erfarna kockar. Är du kreativ, nyfiken, gillar ett högt tempo och brinner för att laga mat? In och sök!

 

LÄS MER OCH ANSÖK >