Erbjudanden & hotellpaket Visby

ERBJUDANDEN & PAKET

Gotland har så mycket att erbjuda – året runt.

 

Gotland erbjuder massor av anledningar till besök året runt. Därför har vi satt ihop paket och erbjudanden som ger dig tid och möjlighet att utforska Visby och vår vackra ö. Vi ger gärna fler tips på trevliga aktiviteter under din vistelse på Gotland och Strand Hotel i Visby.

Våra hotellpaket och erbjudanden är i mån av plats och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Erbjudande

Hemesterpaket

Nu är vårt populära hemesterpaket tillbaka, en lyxig paus från vardagen! I paketet ingår övernattning i  ett av våra dubbelrum och en tvårättersmiddag på Matsalen. Paketet gäller 10/1-31/3 2023.
Pris. 1495:- för två.

LÄS VIDARE

Dubbelrum på Strand Hotel

Erbjudande

Guldkant på vardagen

Sätt guldkant på vardagen med vårt paket som gäller vardagar, måndag-torsdag. Ni bor bekvämt i ett av våra dubbelrum och i paketet ingår också en tvårättersmiddag på Matsalen, entré till vår relaxavdelning och vår goda frukostbuffé. Paketet gäller 3/4-4/5 2023.
Pris. 1995:- för två.

LÄS VIDARE

Alt-text

Erbjudande

Unna er i vår!

Unna er det lilla extra i vår! Ni bor i ett av våra superiorrum (med jacuzzi, bastu eller balkong) och får avnjuta en flaska mousserande på rummet. Självklart ingår entré till relaxen och frukostbuffé.

Pris: 1595:-  för två.

LÄS VIDARE 

Alt-text

Erbjudande

Påsk-kul i Visby

Checka in hos oss på Strand Hotel på påsklovet och upptäck allt härligt som Visby innerstad har att erbjuda på våren på behändigt gångavstånd för både stora och små.

Pris: 1190:- för fyra.

LÄS VIDARE

Frukost på Strand Hotell i Visby

Erbjudande

Firar-frukost för mamma!

Överraska mamma med en firar-frukost på mors dag den 28/5. Vår goda frukostbuffé håller dagen till ära öppet ända till 11:30 och lyxas till lite extra med tårta och bubbel!

LÄS VIDARE

Erbjudande

Weekend med extra allt

Boka en vårweekend hos oss med extra allt! I paketet ingår övernattning i dubbelrum, tvårättersmiddag på vår restaurang Matsalen, entré till relaxavdelningen och vår generösa frukostbuffé. Paketet gäller incheckning fredag eller lördag 1/4-6/5 2023.
Pris. 2095:- för två.

LÄS VIDARE

Alt-text

Erbjudande

Firarpaket i sviten

Oavsett vad ni firar så gör vårt firarpaket i sviten det till en minnesvärd händelse! I paketet ingår en flaska mousserande och ett fruktfat på rummet.

Pris: 2500:- per natt.

LÄS VIDARE 

Alt-text

Presentkort

Ge bort en övernattning

Ge bort ett presentkort på en hotellövernattning. Presentkorten är digitala och giltiga ett år från inköpsdatum (gäller ej period 1 juni-30 augusti 2023).

Pris: 995:-

LÄS VIDARE

Alt-text

Konferens

Konferenspaket för alla behov

Alla konferenser är unika, med olika förutsättningar, önskemål och syften. Därför har vi inget färdigt konferenspaket utan skräddarsyr ett konferenspaket efter vad ni önskar.

LÄS VIDARE

Tillval

Det lilla extra

Sätt guldkant på din vistelse genom att lägga till det där lilla extra till din bokning. Förboka en flaska champagne och ett trevligt fruktfat som väntar vid check-in eller en picknickkorg att ta med och njuta av.

LÄS VIDARE

Lyxigt firande i sviten på vårt hotell i centrala Visby