Erbjudanden & hotellpaket på Strand Hotel

ERBJUDANDEN & PAKET

Gotland har så mycket att erbjuda – året runt.

 

Gotland erbjuder massor av anledningar till besök året runt. Därför har vi satt ihop paket som ger dig tid och möjlighet att utforska Visby och vår vackra ö. Vi ger gärna fler tips på trevliga aktiviteter under din vistelse.

Paketen går inte att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller presentkort.

Alt-text

Fira nyår hos oss

Nyårspaket med middag och hotell

Fira in det nya året med oss! Vi erbjuder ett komplett nyårsfirande med en sprakande nyårsmiddag  på vår restaurang Matsalen och logi i dubbelrum. Självklart ingår entré till vår relaxavdelning och vår generösa frukostbuffé.

Pris: 2250:- för två.

LÄS VIDARE

Alt-text

Julklappstips!

Presentkort på hotellnatt

Nu har vi tagit fram 200 presentkort på en hotellnatt hos oss på Strand Hotel Visby för endast 795:- En perfekt julklapp till någon du tycker om!Presentkorten är digitala och giltiga ett år från inköpsdatum (gäller ej period 1 juni-30 augusti 2023)

LÄS VIDARE

Alt-text

Jul i Visby

Bo i vårt Julrum

I vårt Julrum är det redan julafton – granen är pyntad, brasan tänd, stjärnorna gnistrar och på bordet står uppdukat glöggmys. Allt för att du ska kunna checka in och få den där riktiga julkänslan. Julrummet går att boka 17/11 2022 – 2/1 2023.

Pris: 1495:- per natt för två.

LÄS VIDARE

Firarpaket

Lyxigt firande i sviten

Det finns alltid något att fira! Oavsett om du firar en årsdag, bröllopsdag, examen eller något annat tillfälle hos oss så gör vårt firarpaket det till en minnesvärd händelse.

LÄS VIDARE
Frukost på Strand Hotell i Visby

Frukosterbjudande

Två för en

Vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att börja dagen på bästa sätt med vår goda frukostbuffé. Därför har vi nu ett frukosterbjudande där ni äter  två för en på vår frukost fram till och med den 18/12.

LÄS VIDARE

Alt-text

Konferens

Konferenspaket

Vi har åtta konferensrum mitt i Visbys innerstad för alla  behov, från den lilla gruppen till stora föredrag. Utifrån dina behov skräddarsyr vi ett konferenspaket för er med lokal, måltider och aktiviteter.

LÄS VIDARE

Alt-text

Tillval

Det lilla extra

Sätt guldkant på din vistelse genom att lägga till det där lilla extra.  Förboka en flaska champagne och ett trevligt fruktfat som väntar vid check-in eller en picknickkorg att ta med och njuta av.

LÄS VIDARE