Erbjudanden & hotellpaket Visby

ERBJUDANDEN & PAKET

Gotland har så mycket att erbjuda – året runt.

 

Gotland erbjuder massor av anledningar till besök året runt. Därför har vi satt ihop paket och erbjudanden som ger dig tid och möjlighet att utforska Visby och vår vackra ö. Vi ger gärna fler tips på trevliga aktiviteter under din vistelse på Gotland och Strand Hotel i Visby.

Våra hotellpaket och erbjudanden är i mån av plats och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Paket och erbjudanden

Hemesterpaket

Äntligen är vårt populära hemesterpaket tillbaka! Paketet består av en övernattning i ett av våra dubbelrum och en tvårättersmiddag på restaurang Matsalen.

Pris: 1495:- för två personer

LÄS VIDARE >

Paket och erbjudanden

Sportlovsmys!

Checka in för sportlovsmys! Gå på upptäcktsfärd i Visby innerstad, lär er mer om Gotlands historia på Fornsalen (biljetter ingår i paketet), eller varför inte bara stanna på rummet – i paketet ingår en godisburk från Hemmakväll för det optimala familjemyset.

Pris: 1795:- för fyra

Läs vidare >

Paket och erbjudanden

Firarpaket i sviten

Oavsett om du vill fira en årsdag, bröllopsdag. förlovning eller något annat så sätter vårt firarpaket  guldkant på firandet. I paketet ingår övernattning i vår svit,  mousserande och choklad på rummet, entré till vår relaxavdelning och frukost.

Pris: 2895:-

LÄS VIDARE>

Alt-text

Tillval

Lägg till det lilla extra

Sätt guldkant på din vistelse genom att lägga till det där lilla extra till din bokning. Förboka en flaska champagne och ett trevligt fruktfat som väntar vid check-in eller en picknickkorg att ta med och njuta av.

LÄS VIDARE 

Alt-text

Presentkort

Ge bort en övernattning

Ge bort ett presentkort på en hotellövernattning. Presentkorten är digitala och giltiga ett år från inköpsdatum (gäller ej period 1 juni-30 augusti 2023).

Pris: 995:-

LÄS VIDARE

Alt-text

Konferens

Konferenspaket för alla behov

Alla konferenser är unika, med olika förutsättningar, önskemål och syften. Därför har vi inget färdigt konferenspaket utan skräddarsyr ett konferenspaket efter vad ni önskar.

LÄS VIDARE