Hotellfrukost i Visby på Strand Hotel

FRUKOST

För en bra start på dagen.

 

Vår frukost är precis så som du vill ha den, tror vi. För att göra det enkelt har vi plockat ihop det bästa av våra lokala favoriter. Vi har rensat bort onödigt socker och onaturliga lightprodukter. Istället har vi valt bra råvaror för att ge dig en god start på dagen.

Frukosttider:
Vardagar: 06:30-09:30
Helger: 07:00-10:30

frukost

Vill du bara äta frukost?

Älskar du frukost lika mycket som vi? Självklart är du välkommen att njuta av vår goda frukost även om du inte bor på hotellet. Du anmäler dig då och betalar i vår reception.

Pris:  195:- för vuxen, 75:- för barn.

frukost

Lokala produkter

Mycket på vår frukost kommer från lokala verksamheter här i Visby. Som det goda brödet, levererat varje morgon från Warfsholm Bageri, och vårt tesortiment från Kränku Te & Kaffe.

Frukost på Strand Hotell i Visby

frukost

Allergier

För oss är det viktigt att alla kan njuta av en god frukost. Vi erbjuder en allergianpassad frukost, med gluten- och laktosfria alternativ.

Lite annorlunda hotell med rum i alla vrår utspridda över olika kvarter. Väldigt coolt att man lyckats göra om ett bryggeri till ett hotell. Jättesköna sängar. God frukost.

/Annika, juni 2022

Matsalen

Ät gott under ditt besök

Vår egen restaurang Matsalen är en à la carte restaurang som serverar nytänkande, spännande versioner av klassiska rätter. Här kan du njuta av en långlunch med kollegorna eller en trerättersmiddag med vännerna.

LÄS VIDARE >

Restaurang Matsalen på Strand Hotel i Visby