Almedalsveckan 2024

Almedalsveckan

Almedalsveckan 25 – 28 juni 2024

Almedalsveckan 2024 på Gotland i Visby är Sveriges största demokratiska mötesplats. Här samlas politiska partier, organisationer, föreningar och företag för att under en vecka debattera olika samhällsfrågor.

På Best Western Strand Hotel erbjuder vi  konferenslokaler och separata markytor i direkt närhet till hotellet. Dessa är lämpliga för både seminarium och tidiga kvällsarrangemang. Vi arbetar med olika eventbolag för teknik, möbler och tält. Självklart är ni välkomna att hyra ytan som den är också. Mat, kaffe och dryck beställer ni genom oss. 

Välkomna att kontakta oss för offert. Tillsammans ser vi till att ni får ett lyckat event under Almedalsveckan 2024!

Ta gärna kontakt med oss om du vill veta något mer om hur ni kan arrangera evenemang under Almedalsveckan hos oss. Kontaktformulär finns längst ner på sidan.

Chambre Separee under Almedalsveckan 2024 på Gotland

Almedalsveckan

Chambre separee

Vi har flera olika lokaler för middagar att kunna erbjuda chambre separee. Vi har lokaler för olika typer av behov och storlek på lokal.

Läs vidare >

Almedalsveckan

Strandgatan 34

Med ett fantastiskt läge på Strandgatan, ett stenkast från Almedalen ligger denna yta som kan anpassas till olika typer av arrangemang. Ytan på ca 230 m2 ger er goda möjligheter till att skapa ett lyckat event med drömläge under Almedalsveckan.

Läs vidare >

Almedalsveckan

Bryggarsalen

Med ett bra läge på Mellangatan ligger denna lokal. Bryggarsalen, som är vår största lokal, har plats för 110 personer och passar därför bra för större seminarier. Faciliteter med flera wc samt möjlighet att beställa catering från restaurang Matsalen.

Läs vidare >

Almedalsveckan

Strandgatan 19

Med ett fantastiskt läge i direkt anslutning till Almedalen. Antingen gör du entré genom Visbys ringmur eller via Strandgatan. Ytan på ca 400 m2 ger er goda möjligheter till att skapa ett lyckat event med drömläge under Almedalsveckan.

Läs vidare >

Aktiviteter under er konferens på Gotland
Apoteket 7 under Almedalsveckan på Gotland

Almedalsveckan

Apoteket 7

En unik bakgård som ligger centralt men avskilt. Ytan ligger bara ett stenkast från Donnersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan. Gå in genom porten till huset på det passade gruset. Längst in finns en gräsmatta som omgärdas av grus.

Läs vidare >

Almedalsveckan

Mellangatan

I direkt anslutning till hotellet finns denna stora eventyta på Mellangatan. Ytan ligger bara ett stenkast från Donnersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan.

Läs vidare >

Mellangatan är en perfekt plats för ett evenemang under Almedalsveckan på Gotland
Alt-text

ALMEDALSVECKAN

Rigagränd

Söder om hotellet har vi denna lugna grusbelagda yta. Eventytan ligger bara ett stenkast från Donnersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan.

Läs vidare >

Mingel och möten på Takbaren 25 - 29 juni 2024 på Gotland

ALMEDALSVECKAN

Takbaren

Högst upp på fjärde våningen har vi vår takbar med fantastisk utsikt över både havet och Visby innerstad.

Här passar mingel och mindre möten allra bäst.

Kontakta oss för mer information.

Välkommen till restaurang Matsalen på Strand Hotel i Visby 25 - 29 juni 2024

Almedalsveckan

Matsalen

Under Almedalsveckan är vår egna restaurang Matsalen öppen för lunch och middagar. Det finns även möjlighet till chambre séparée .

Kontakta oss för mer information.

Almedalsveckan

Konferenslokaler

Vi har flertalet konferenslokaler på hotellet. De kan hyras för möten, mingel och seminarier.

Konferenslokalerna möbleras efter era önskemål och all typ av mat och dryck finns att boka genom oss.

Läs vidare >

Konferenslokaler för ert evenemang på Gotland

KONTAKTA OSS

Almedalsveckan