Chambre séparée under Almedalsveckan

Middag under Almedalsveckan

Chambre séparée för slutna middagar

Allt fler efterfrågar möjligheten att boka ett chambre séparée, ett eget rum, för middag eller andra tillställningar. Vi har därför utökat vårt utbud av middagar för både stora och små sällskap som vill sitta avskilt och äta. Almedalsveckan i Visby ger många möjligheter till att knyta nya kontakter och skapa samarbeten, där passar ett chambre séparée utmärkt för ett slutet sällskap att få avnjuta en middag i ett eget rum.

Vi serverar en trerättersmeny (presenteras inom kort) där  ni väljer mellan veganskt, fisk eller kött. Våra kockar håller en hög kvalitét på vår mat och kommer ge er en trevlig middagsupplevelse.

Läs mer om våra lokaler nedan och skicka gärna in en förfrågan längst ner på sidan så återkommer vi med mer detaljer och prisuppgifter.

Almedalsveckan

Matsalen

Här kan ni sitta upp till 10-80 personer.

Restaurang Matsalen är hotellets egna restaurang, och här har vi möjlighet att dela av restaurangen i flera olika sektioner med tyngre draperier för middagssittningar för slutna sällskap.

Almedalsveckan

Biblioteket

Biblioteket är ett mötesrum med plats för åtta personer.

Inramningen med tusentals böcker och den klassiska inredningen ger en  avslappnad miljö för en middagar i slutet sällskap. Här kan man sitta och prata ostört.

Konferensrum på Strand Hotell i Visby

Almedalsveckan

Rum 153

I rum 153 kan man sitta upp till åtta personer.

Rummet ligger avskilt i anslutning till hotellets lobby. Rummet kommer att vara inrett med växter och sköna stolar för en härlig inramning av middagen.

Almedalsveckan

Rum 154

I rum 154 kan man sitta upp till åtta personer.

Rummet ligger i anslutning till hotellets lobby och angränsar till lokalen Gillet. Här möts ni av ett  stort runt bord med en skön inramning av stenväggar, tyger och levande ljus, perfekt för en middag i ett slutet sällskap.

Almedalsveckan

Gillet

Lokalen lämpar sig för mellan 16-60 personer.

Gillet är en stor lokal på hotellet med en genuin och anrik känsla,  inredd med inspirerande konstverk och historia från hotellets bryggeritid. Här finns möjlighet att sitta avskilt från våra andra middagslokaler. Gillet passar bra för sittande middag eller enklare mingel.

Bokningsförfrågan för chambre séparée

Chambre
Sittningstid
Lokal