Konferenspaket Gotland

konferenspaket

Vi skräddarsyr en konferens på Gotland för er.

 

Vi vet att alla konferenser är unika, med olika förutsättningar, önskemål och syften. Därför har vi på Strand Hotel i Visby inget färdigt konferenspaket, tillsammans skräddarsyr vi ett paket efter era önskemål.

Välj mellan heldag eller halvdagskonferens. Vi erbjuder även förmånliga priser för övernattning på hotellet i samband med er konferens på Gotland.

Konferens på Strand Hotell Visby på Gotland

KONFERENSPAKET

Våra konferenslokaler

Vi har olika konferensrum som passar olika behov; allt från en inspirerande biblioteksmiljö för den mindre gruppen till en hörsal med plats för 120 deltagare:

 • Åtta olika konferenslokaler med plats för 120 personer på plats
 • Teknikutrustning till hög standard med möjlighet till digitala- och hybrida möten
 • Mötesuggla – ett videokonferenssystem med 360° kamera och ljudupptagning

KONFERENSPAKET

Mat och dryck

Vi utformar mat, fika och dryck efter era önskemål.
Exempel på mat och dryck:

 • Förmiddag- och eftermiddagsfika
 • Lunch på Matsalen inklusive dryck, smör & bröd, sallad samt kaffe med liten sötsak
 • Middag på Matsalen  (finns möjlighet till fördrink, 3-rätters eller enklare middag)
 • Vår generösa frukostbuffé
 • Fruktskål
 • Fruktfat eller godisfat
Fruktfat under en konferens på Gotland hos Strand Hotel
Njut av pool och bastu på vårt hotell i Visby under er konferens på Gotland

KONFERENSPAKET

Andra tillval

För er som vill avsluta dagen i vår relax med pool och bastu går det att boka till. Det finns även möjlighet att få ost och charkbricka serverad till relaxen.
Självklart hjälper vi er gärna med tips på allt från resor till kringaktiviteter på ön för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er konferens på Gotland.

KONFERENSPAKET

Samarbetspartners

Vill ni kombinera er konferens med kringaktiviteter runt om på ön? Vi har  många samarbetspartners och kan ordna det mesta vad gäller event, aktiviteter, team building, transport, naturupplevelser och mycket mer.

LÄS VIDARE
Aktiviteter under er konferens på Gotland

Kontakta oss

Skraddarsytt

KONFERENSPAKET

Konferens på Gotland

Det finns flera skäl till att det är så populärt att ha sin konferens på Gotland. Några av de främsta som vi upplever att våra konferensbesökare uppskattar och som lockar att lägga konferensen just på Gotland är:

  • Avskildhet: Gotland är en ö som ligger avskilt från fastlandet, vilket kan göra det till en perfekt plats för en konferens där man vill undvika distraktioner och fokusera på arbete och teambuilding.
  • Miljöombyte: Gotland erbjuder en annorlunda miljö än många andra platser i Sverige. Ön har en rik historia och en speciell atmosfär som kan inspirera till nya idéer och perspektiv.
  • Tillång till aktiviteter: Gotland har mycket att erbjuda när det gäller aktiviteter. Beroende på säsong kan man bland annat spela golf, cykla, vandra, paddla kajak eller besöka kulturhistoriska platser. Detta kan ge möjlighet till en mer avslappnad och rolig konferensupplevelse!
  • Lättillgängligt: Trots att Gotland ligger avskilt från fastlandet är det lätt att ta sig hit. Det finns dagliga flyg-och färjeförbindelser från Stockholm och flera andra platser i Sverige.

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med en konferens på Gotland.

Vi hjälper er gärna med förslag på aktiviteter både hos oss och utanför hotellet under er konferens för att få ut det mesta av er konferens och utnyttja allt som Gotland har att erbjuda. Våra konferenspaket kan skräddarsys för att passa olika typer av evenemang, inklusive affärsmöten, seminarier, workshops, utbildningsevenemang och bröllop.