Sommarsäsongen 2024

Sommarsäsongen 2024

Bli en del av vårt gäng i sommar!

 

Nu söker vi flera personer som vill förstärka vårt gäng under sommarsäsongen 2024, ett arbete som är både givande och fartfyllt! Oavsett om du vill möta gästerna över bardisken  på Takbaren, vid incheckningen i receptionen eller på lunchen i restaurangen så har vi något som passar dig.

Läs mer om vilka avdelningar vi söker personal till i sommar och ansök via formuläret längst ner på sidan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sommar 2024

Receptionspersonal

Som receptionspersonal är du ansiktet utåt och den som ser till att våra gäster får ett trevligt och professionellt bemötande under sin vistelse hos oss. Utöver detta ingår det i rollen även en del praktiska och administrativa uppgifter och du arbetar nära kollegor från hela organisationen.

LÄS MER >

Sommar 2024

Fastighetsskötare

Bli en del av vårt fastighetsteam som ansvarar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra fastigheter. I arbetet ingår att lösa en varierande blandning av rutiner och felrapporter, både självständigt och i team. Du behöver kunna möta gäster och kollegor på ett professionellt sätt. Erfarenhet från fastighetsskötsel, vaktmästeri, bygg eller annat likvärdigt, fastighets- eller hantverkarutbildning är meriterande. Varierande arbetstider mellan 07-18 samt helger.

Sommar 2024

Bartenders

Har du glimten i ögat och ett hjärta som slår för service? Gillar du att möta människor och ha många bollar i luften? Missa då inte chansen att jobba på Visbys härligaste takbar i sommar!
Min. ålder 18 år.

Sommar 2024

Städpersonal

Är du noggrann, flexibel, med öga för detaljer och trivs att arbeta både i team och enskilt? I sommar har vi många in-och utcheckningar och behöver stärka upp teamet som städar våra hotellrum, lägenheter, konferenslokaler och allmänna ytor.
Min. ålder 18 år. Arbetet är i skift, varierande tider mellan 07:30-21:00, minst varannan helg.

Sommar 2024

Serveringspersonal

Vi är väldigt stolta över vår höga nivå på både mat och service på vår restaurang och hoppas nu hitta fler duktiga medarbetare som bidrar till det! För att trivas i vår servis är det viktigt att du drivs av att träffa mycket människor,  tycker om att arbeta som ett team och inte är rädd för att hugga i där det behövs.
Min. ålder 18 år.

 

Sommar 2024

Kock

För att passa som kock hos oss behöver du vara kreativ, nyfiken, gilla att arbeta i ett högt tempo och självklart brinna för matlagning! Tillsammans med dina kollegor i köket bidrar du till en trevlig atmosfär i köket som också blir en del av våra gästers helhetsupplevelse. Min. ålder 18 år.

jobb sommarsäsong
Vilken tjänst avser ansökan

Maximum file size: 10MB

Jag godkänner hantering av personuppgifter enligt integritetspolicyn av Strand Hotel.