Erbjudanden & hotellpaket Visby

ERBJUDANDEN & PAKET

Gotland har så mycket att erbjuda – året runt.

 

Gotland erbjuder massor av anledningar till besök året runt. Därför har vi satt ihop paket och erbjudanden som ger dig tid och möjlighet att utforska Visby och vår vackra ö. Vi ger gärna fler tips på trevliga aktiviteter under din vistelse på Gotland och Strand Hotel i Visby.

Våra hotellpaket och erbjudanden är i mån av plats och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Julen på Strand Hotel

Bo i vårt Julrum

Vårt populära Julrum på Strand Hotel gör comeback. Missa inte chansen att uppleva den totala julkänslan som infinner sig här inne. Stjärnor, tomtar, brasa och en glittrande gran, i  julrummet är det julafton hela december.

Julrummet går att boka 1/12-2/1.

Pris: 1295:- per natt för två personer

LÄS MER

Fira nyår hos oss

Nyårspaket

Fira in det nya året med oss på Matsalen Visby och Strand Hotel! Vi erbjuder ett komplett nyårsfirande där det ingår en femrättersmeny på Matsalen och boende i ett av våra dubbelrum.

Pris:  2495:- för två personer

LÄS MER
Julpaket på Strand Hotell i Visby

Julen på Strand Hotel

Julbord på Matsalen

Välkommen till Matsalens julbord, med utvalda julfavoriter och  lite extra gröna inslag. Julbordet serveras som buffé och självklart ingår dessertbord, glögg & kaffe.

Datum:  1-16 december (tis-lör)
Pris: 595:- per person

LÄS MER
Alt-text

Tillval

Lägg till det lilla extra

Sätt guldkant på din vistelse genom att lägga till det där lilla extra till din bokning. Förboka en flaska champagne och ett trevligt fruktfat som väntar vid check-in eller en picknickkorg att ta med och njuta av.

LÄS VIDARE 

Alt-text

Presentkort

Ge bort en övernattning

Ge bort ett presentkort på en hotellövernattning. Presentkorten är digitala och giltiga ett år från inköpsdatum (gäller ej period 1 juni-30 augusti 2023).

Pris: 995:-

LÄS VIDARE

Alt-text

Konferens

Konferenspaket för alla behov

Alla konferenser är unika, med olika förutsättningar, önskemål och syften. Därför har vi inget färdigt konferenspaket utan skräddarsyr ett konferenspaket efter vad ni önskar.

LÄS VIDARE