Höst i Visby

Höst i Visby

Möt hösten på Strand Hotel.

Njut av sensommaren och hösten hos oss på Strand Hotel. Med vårt läge mitt i Visby är det en underbar tid att uppleva staden i ett lite  lugnare tempo och den vackra naturen som bjuder på höstens alla färger och krispiga luft. Det finns många anledningar att besöka oss under hösten,  här har vi samlat våra erbjudanden och evenemang tillsammans med andra tips på vad som händer i Visby och på Gotland under hösten.

Välkommen att möta hösten hos oss!

Höst i Visby

Sensommarpaket med middag

Förläng sommaren och semesterkänslan med vårt sensommarpaket. Ni bor i ett av våra sköna dubbelrum och i paketet ingår middag på Matsalen, där ni väljer valfri varmrätt från nya höstmenyn.

Pris: 1995:- för två personer

LÄS MER

Höst i Visby

Höstlovserbjudande

Unna er mysig tid tillsammans på höstlovet!  Under v.44 bokar du ett av våra familjerum, eller ett dubbelrum med två extra sängar, för 1800:-

I priset ingår vår goda frukostbuffé (missa inte våfflorna) och entré till relaxavdelningen.

 

LÄS MER

Höst i Visby

GGN-erbjudande

Bo bekvämt hos oss till specialerbjudande under GGN-helgen 26-29 oktober. I priset ingår vår generösa frukostbuffé som ger dig bästa förutsättningarna för att orka, samt entré till vår relaxavdelning för en skön nedvarvning.

Pris från 1335:- per natt

LÄS MER
Alt-text

Höst i Visby

Upptäck Visby på cykel

Med vårt läge i Visby innerstad, precis intill strandpromenaden, passar cykel perfekt för att utforska staden på egen hand i ditt egna tempo. Hyr gärna en cykel direkt hos oss i receptionen.

Alt-text

Höst i Visby

Hösten på Matsalen

Upptäck höstens  meny och smaker (med flera nyheter), spana in när det är dags för  AW  och  se allt annat som händer under hösten  på restaurang Matsalen.

Läs vidare >>

Alt-text

gotland.com

Besöka och uppleva

På officiella turistsidan för Gotland hittar du massor av spännande tips, guider och en stor evenemangskalender över allt som händer.

Evenemangskalender >>

Guide – En dag i Visby >>

Höst i Visby

Hösten på Gotland, och Visby, är vanligtvis en vacker tid på året som sträcker sig från september till november. Hösten är en underbar tid att njuta av det natursköna landskapet med höstens alla färger,  utforska kulturella sevärdheter och uppleva lugnet efter att den intensiva sommaren har lagt sig och det är mindre turister i staden. Det är därför en bra tid att utforska staden i ett lugnare tempo.

Sammanfattningsvis är hösten en vacker tid att besöka Visby innerstad. Du kan uppleva stadens historia och kultur, njuta av den vackra naturen och smaka på lokala kulinariska delikatesser, allt i en avslappnad och pittoresk miljö.

Upptäck också