Kock

Lediga tjänster

Vi söker fler kockar.

Restaurang Matsalen är en restaurang med en hemtrevlig miljö och med hög ambitionsnivå på mat och service. Till vårt köksteam söker vi nu fler kockar, året-runt eller säsong.

Läs mer och ansök nedan.

Tjänstebeskrivning
Vi söker nu fler talangfulla kockar som vill ansluta till vårt köksteam. Som kock på Matsalen och Strand Hotel arbetar du med lunch, à la carte, lobby, konferenser och event. Vi ser gärna att du är delaktig i den kreativa processen såväl som produktion.

Varaktighet och omfattning
Varaktighet: Heltidsanställning året runt, säsongsarbete under sommaren eller flexibla arbetsmöjligheter för att täcka upp vid behov
Omfattning: Deltid eller heltid
Tillträde: Omgående 

För frågor om tjänsterna kontakta vår köksmästare Fredrik Järpsten, fredrik.jarpsten@strandhotel.se

Om dig
Vi söker dig med flera års erfarenhet som kock och vi ser gärna att du har en utbildning inom yrket. Har du tidigare arbetat på hotell så är det ett plus men vi ser också mycket till person, attityd, vilja och ambition. Du är kreativ, nyfiken, gillar ett högt tempo och brinner för att laga mat. Tillsammans med dina kollegor skapar du den varma atmosfären och den härliga teamkänslan som gör att vi lyckas. För att trivas i rollen behöver du vara en person med ett utpräglat sinne för service och en förståelse för hur de olika delarna i vår verksamhet bidrar till en helhetsupplevelse för våra gäster.

Välkommen med din ansökan!

Skicka in ansökan här

jobb kock

Maximum file size: 10MB

Jag godkänner hantering av personuppgifter enligt integritetspolicyn av Strand Hotel.

Gotlandstips