Sommar i Visby

Sommar i Visby

Bo på första parkett i Visby innerstad.

Upplev sommar-Visby hos oss! När du bor hos oss bor du på första parkett i Visby innerstad, med restauranger, caféer, nöjesliv och butiker precis utanför dörren. Dessutom har du Almedalen, den vackra strandpromenaden och havet endast ett stenkast bort.

Här har vi samlat våra erbjudanden, paket och tips för sommaren i Visby.

Sommar i Visby

Familjepaket med Kneippbyn

Gör både vuxna och barn nöjda i sommar med vårt Familjepaket,  där ni kombinerar en övernattning hos oss  med en dag på barnens favoritställe Kneippbyn Sommar- & Vattenland.
Gäller 1/7-31/7 i mån av plats.

Prisexempel:
4200:-  för två vuxna och två barn
2995:- för 1 vuxen och 1 barn

 

BOKA >

Sommar i Visby

Upplev magin på takbaren

Upplev magin som infinner sig på vår takbar på sommaren! Här, uppe på taket, har du en fantastisk utsikt över innerstaden och havet (och dom vackraste solnedgångarna).

Takbaren är öppen under sommaren, med fräscha drinkar och sommarmat.

TAKBAREN
Mingel och möten på Takbaren 25 - 29 juni 2024 på Gotland

Sommar i Visby

Välkommen till bords

När du bor hos oss har du aldrig långt till en god, vällagad middag. Vi har nämligen vår egna restaurang Matsalen,  en à la carte restaurang som serverar nytänkande, spännande versioner av klassiska rätter i en varm och avslappnad atmosfär.

MATSALEN
Alt-text

Sommar i Visby

En händelserik sommar i Visby

På Gotland.com, den officiella turistsidan för Gotland, hittar du massor av tips och guider över allt roligt som händer på Gotland i sommar.

Läs vidare >>

Alt-text

Sommar i Visby

Utforska Visby på cykel

Med vårt läge i Visby innerstad, precis intill strandpromenaden, passar cykel perfekt för att utforska staden på egen hand i ditt tempo. Hyr gärna en cykel direkt hos oss i receptionen.

Alt-text

Sommar i Visby

Medeltidsveckan

Upplev mystiken och allt spännande som händer under Medeltidsveckan, 4-11 augusti i Visby.  När du bor hos oss bor du precis intill Medeltidsområdet.

Medeltidsveckan >>

Upptäck också