Möt våren i Visby

Vår i Visby

Känn vårpirret!

Möt våren hos oss på Strand Hotel i Visby och känn vårpirret när staden och naturen vaknar till liv igen. I Visby händer det mycket roligt under våren , allt ifrån vernissager, marknader och högtidsfiranden. Vi har satt ihop olika paket under våren för att du ska kunna njuta till fullo av  allt som händer.

Välkommen!

Vår i Visby

Staycation i vår

Boka in dig på en härlig staycation i Visby vår! I vårt prisvärda staycation-paket ingår övernattning i ett av våra dubbelrum och en tvårättersmiddag på restaurang Matsalen.

Från 1695:- för två personer

LÄS VIDARE >

thomas-bäckman-0O4A8404

Vår i Visby

Vårweekend

Boka vårt weekendpaket och upplev en härlig vårhelg i Visby! I paketet ingår övernattning i ett av våra dubbelrum, en flaska mousserande att avnjuta på rummet, entré till vår relaxavdelning och vår goda frukostbuffé.

Pris:  2395:- för två personer, fredag-söndag

LÄS VIDARE >

Vår i Visby

Valborgserbjudande

Sjung in våren i Visby, med traditionsenlig brasa, tal och sång – eller bara mysigt häng i stan!

Under valborgshelgen bor ni hos oss med 20% rabatt. Gäller 26/4-2/5.

BOKA MED RABATT>

Alt-text

Höst i Visby

Cykla i Visby

Med vårt läge i Visby innerstad, precis intill strandpromenaden, passar cykel perfekt för att utforska staden på egen hand i ditt egna tempo. Hyr gärna en cykel direkt hos oss i receptionen.

Alt-text

Vår i Visby

Våren på Matsalen

Upptäck vårens  meny och smaker (med flera nyheter), spana in när det är dags för  AW  och  se allt annat som händer under våren på restaurang Matsalen.

Läs vidare >>

Alt-text

Vår i Visby

Se alla evenemang

På officiella turistsidan för Gotland hittar du massor av spännande tips, guider och en stor evenemangskalender över allt som händer.

Evenemangskalender >>

Guide – En dag i Visby >>

Vår i Visby

Visby har en vacker vår som vanligtvis sträcker sig från mars till maj. Under denna tiden på året kan man se hur staden börjar vakna upp efter den kalla vintern. Vårarna i Visby kan vara lite kyliga och blåsiga, men det brukar också vara en solig och härlig tid med mildare temperaturer. Naturen är fantastisk under våren, med blommor som slår ut på nytt, grönskande träd och buskar och  fåglar som återvänder från sina vinterresor.  Våren är en perfekt tid att promenera längs med ringmuren, i alla vackra gränder och torg i isby innerstad och inte minst längst havet. 

Våren är också en perfekt tid att njuta av de vackra parkerna och grönområden som finns i Visby, som Almedalen, där det är underbart att promenera bland grönskande blommor och träd.  Intill strandpromenaden, alldeles innanför ringmuren, ligger Botaniska trädgården som med sina vackra blommor och växter bjuder på en fantastisk promenad. Runt ringmuren och i innerstan hittar du  också många fina promenadstråk och utsiktsplatser över staden. Våren är verkligen en tid att njuta av naturen, parkerna och Visbys fantastiska natur i sin helhet.

Upptäck också