Vår i Visby

Vår i Visby

Möt våren på Strand Hotel.

Möt våren hos oss på Strand Hotel! Med vårt läge mitt i Visby är det en underbar tid att uppleva staden och naturen som vaknar till liv igen efter vintern. Det finns många anledningar att besöka oss under våren,  här har vi samlat våra hotellpaket, erbjudanden och evenemang.

Välkommen att möta våren hos oss!

Vår i Visby

Weekend med extra allt

Boka en skön vårweekend! I paketet ingår övernattning i dubbelrum, tvårättersmiddag på restaurang Matsalen, entré till relaxen och vår generösa frukostbuffé.

Pris: 2095:- per natt för två personer

BOKA

Vår i Visby

Guldkant på vardagen

Sätt guldkant på vardagen med vårt vardagspaket som gäller vardagar, måndag-torsdag. Ni bor bekvämt i ett av våra dubbelrum och i paketet ingår en tvårättersmiddag på Matsalen, entré till relaxen och vår goda frukostbuffé.

Pris: 1995:- per natt för två personer

BOKA
Ta kontakt med oss för att boka dubbelrum på Gotland

Vår i Visby

Unna er i vår!

Unna er det lilla extra i vår! I vårt lyxpaket ingår övernattning i ett av våra fina  superiorrum som alla har jacuzzi, en flaska mousserande på rummet, entré till relaxavdelningen och frukostbuffé.

Pris: 1595:- per natt för två personer

BOKA

Vår i Visby

Firar-frukost för mamma

Överraska mamma med en härlig start på dagen på mors dag 28/5. Dagen  till ära håller vår frukost  öppet till 11:30 och vi lyxar till den  med tårta och bubbel!

Vill du överraska mamma med en övernattning? Spana in vårt weekendpaket!

LÄS MER

Vår i Visby

Påsk-kul i Visby

Checka in hos oss på Strand Hotel på påsklovet och upptäck allt härligt som Visby innerstad har att erbjuda på våren på behändigt gångavstånd för både stora och små. Utöver entré till vår relaxavdelning ingår biljetter för hela familjen till fornsalen.

Påsklovserbjudande:
Bo fyra personer för 1390:- 

BOKA
Alt-text

Vår i Visby

Upptäck Visby på cykel

Med vårt läge i Visby, precis intill strandpromenaden, passar cykel perfekt för att utforska staden. När du bor hos oss finns möjligheten att hyra cykel genom oss, hör med  receptionen om aktuella priser.

Alt-text

Vår i Visby

Våren på Matsalen

Upptäck vårens meny och smaker (med flera nyheter), spana in när det är dags för  AW  och  se allt annat som händer under våren på restaurang Matsalen.

Läs vidare >>

Alt-text

gotland.com

Besöka och uppleva

På officiella turistsidan för Gotland hittar du massor av spännande tips, guider och en stor evenemangskalender.

Evenemangskalender >>

Guide – En dag i Visby >>

Vår i Visby

Visby har en vacker vår som vanligtvis sträcker sig från mars till maj. Under denna tiden på året kan man se hur staden börjar vakna upp efter den kalla vintern. Vårarna i Visby kan vara lite kyliga och blåsiga, men det brukar också vara en solig och härlig tid med mildare temperaturer. Naturen är fantastisk under våren, med blommor som slår ut på nytt, grönskande träd och buskar och  fåglar som återvänder från sina vinterresor.  Våren är en perfekt tid att promenera längs med ringmuren, i alla vackra gränder och torg i Visby innerstad och inte minst längst havet. 

Våren är också en perfekt tid att njuta av de vackra parkerna och grönområden som finns i Visby, som Almedalen, där det är underbart att promenera bland grönskande blommor och träd.  Intill strandpromenaden, alldeles innanför ringmuren, ligger Botaniska trädgården som med sina vackra blommor och växter bjuder på en fantastisk promenad. Runt ringmuren och i innerstan hittar du  också många fina promenadstråk och utsiktsplatser över staden. Våren är verkligen en tid att njuta av naturen, parkerna och Visbys fantastiska natur i sin helhet.

Upptäck också