Account Manager

Lediga tjänster

Vi söker en driven Account Manager.

Vi söker en driven Account Manager som ansvarar för att skapa nya affärer för hela vår verksamhet. Du blir en del av vårt kommersiella team som arbetar med försäljning, marknad, kommunikation, intäkter och utveckling.

Läs mer om tjänsten och ansök nedan.

Tjänstebeskrivning
Vi söker en driven Account Manager som ansvarar för att skapa nya affärer för hela vår verksamhet. Du blir en del av vårt kommersiella team som arbetar med försäljning, marknad, kommunikation, intäkter och utveckling. Du arbetar mot alla våra kundsegment med huvudfokus på våra företagskunder.

Dina arbetsuppgifter
Det är en varierad tjänst som bland annat innefattar:

  • Utveckla och förstärka relationen med våra befintliga kunder.
  • Bearbeta nya kunder.
  • Skriva avtal och ansvara för att implementera och följa upp dessa.
  • Genomföra kundmöten fysiskt och digitalt.
  • Företräda företaget i olika nätverkssammanhang.
  • Skapa nya erbjudanden för våra olika marknader och segment.
  • Internt kommunicera för att säkerställa kvalitén i leveransen till våra kunder.
  • Aktivt följa upp våra kunders upplevelser hos oss.
  • Administrativa uppgifter som fakturering och bokning ingår i tjänsten.

Om dig
Vi söker dig med en kommersiell bakgrund som har flera års erfarenhet av försäljning. För att lyckas i rollen behöver du gilla utmaningar och vara väldigt resultatinriktad. Som person är du positiv, engagerad, har ett stort driv och gärna glimten i ögat. Har du tidigare arbetat med försäljning inom besöksnäringen så är det ett plus. Du behöver ha ett prestigelöst förhållningssätt internt och samarbeta med de olika personerna i ditt team så väl som med kollegor runt om i företaget.

Tillsammans med dina kollegor skapar du den varma atmosfären och den härliga teamkänslan som gör att hotellen är framgångsrika. För att trivas i rollen behöver du vara en person med ett utpräglat sinne för service med en förståelse för hur de olika delarna i vår verksamhet bidrar till en positiv helhetsupplevelse för våra gäster. Det är viktigt att du vill vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet.

Om tjänsten och ansökan
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Ansökan via formulär nedan.

Ansökan är nu stängd.

Se alla våra lediga tjänster här. 

Gotlandstips