Fastighetstekniker

Lediga tjänster

Vi söker en driftig fastighetstekniker.

Vi söker en driftig fastighetstekniker som finner glädje i att ansvara för underhåll av våra två hotellfastigheter samt ytterligare kringliggande fastigheter. Kanske är det just dig vi söker?

Läs mer om tjänsten och ansök nedan.

Tjänstebeskrivning
Vi söker en driftig fastighetstekniker som finner glädje i att ansvara för underhåll av våra två hotellfastigheter samt ytterligare kringliggande fastigheter. Du hanterar så väl felanmälningar från kollegor som mer omfattande underhållsarbeten. Vardagen innebär så kallat högt och lågt och ofta samtidigt. För att trivas bra i rollen behöver du tycka om sociala sammanhang då du kommer arbeta nära många olika kollegor och hotellgäster.

Arbetstiden är måndag till fredag mellan kl. 07:30-16:00. Beredskap, helgarbete och sena arbetstider kan komma att ingå i tjänsten under högsäsong och vid särskilt behov.

Dina arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet ingår bland annat:

  • Kvalitetsuppföljning
  • Tillsyn och skötsel av fastigheter
  • Reparation, service och underhåll
  • Rondering av fastigheter
  • Anläggningsskötare brandlarmsystem/SBA

Varaktighet och omfattning
Varaktighet: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.
Omfattning: Heltid

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av fastighetsskötsel och som är van att arbeta självständigt och ansvarsfullt. Har du kunskap inom VVS och el samt erfarenhet av fastighetstekniska system är det ett plus. Vi tror att du som person trivs i ett team men även med att arbeta självständigt. Som person ser vi gärna att du är självgående, ansvarstagande, prestigelös, lösningsorienterad, noggrann och flexibel. Du tar ansvar över dina arbetsuppgifter och är mån om att kvalitén är hög. Du har nära kontakt både med kollegor och gäster, och skapar tillsammans med dina kollegor den varma atmosfären och den härliga teamkänslan som gör att hotellen är framgångsrika

Det är viktigt att du tycker om att arbeta i en driftsorienterad miljö med högt tempo samt att du vill vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet. För att trivas och lyckas med rollen behöver du vara en person med ett utpräglat sinne för service och en förståelse för hur de olika delarna i vår verksamhet bidrar till en positiv helhetsupplevelse för våra gäster.
Körkort är ett krav.

Ansökan:
Vid frågor om tjänsten kontakta fastighetschef Ernst Wiman, 0498-258831.

Ansökan sker till  ernst.wiman@strandhotel.se . Märk ansökan ”Fastighetstekniker”
Ansökningar behandlas löpande.

Gotlandstips