Fastighetstekniker

Lediga tjänster

Vi söker en erfaren fastighetstekniker.

Till våra två hotellfastigheter och kringliggande byggnader söker vi nu en erfaren fastighetstekniker. Kanske är det just dig vi söker?

Läs mer om tjänsten och ansök nedan.

Tjänstebeskrivning
Tjänsten innefattar att du ansvarar för våra två hotellfastigheter samt ytterligare kringliggande fastigheter där du hanterar inkomna felanmälningar från i första hand kollegor. Du kommer att jobba i direkt närhet med hotellets gäster, därför sätter vi stort värde på dina sociala förmågor. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:30-16:00, måndag till fredag.

Beredskap, helgarbete och senare arbetstider kan komma att ingå i tjänsten under högsäsong och vid särskilt behov och roteras då mellan fastighetsskötare och vaktmästare.

Dina arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet ingår bland annat:

  • Kvalitetsuppföljning
  • Tillsyn och skötsel av fastigheter
  • Reparation, service och underhåll
  • Rondering av fastigheter
  • Anläggningsskötare brandlarmsystem/SBA

Varaktighet och omfattning
Varaktighet: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.
Omfattning: Heltid

Om dig
Vi söker dig med flera års erfarenhet av fastighetsskötsel, kunskap inom VVS och el, erfarenhet av fastighetstekniska system och som är van att arbeta självständigt och ansvarsfullt.
Vi tror att du som person trivs i ett team men även med att arbeta självständigt. Som person ser vi gärna att du är självgående, ansvarstagande, prestigelös, lösningsorienterad, noggrann och flexibel. Du ska ha ett ansvarsfullt och strukturerat arbetssätt. Du tar ansvar över dina arbetsuppgifter och är mån om att kvalitén är hög. Du har nära kontakt både med kollegor och gäster, och skapar tillsammans med dina kollegor den varma atmosfären och den härliga teamkänslan som gör att hotellen är framgångsrika.
Det är viktigt att du tycker om att arbeta i en driftsorienterad miljö med högt tempo samt att du vill vara delaktig utvecklingen av vår verksamhet.

För att trivas och lyckas med rollen behöver du vara en person med ett utpräglat sinne för service och en förståelse för hur de olika delarna i vår verksamhet bidrar till en positiv helhetsupplevelse för våra gäster.
Körkort är ett krav

Ansökan skickas till: jobb@strandhotel.se
Vid frågor om tjänsten kontakta fastighetschef Ernst Wiman, 0498-258831.
Ansökningar behandlas löpande.

Skicka in din ansökan här

jobb Fastighetstekniker
Maximal filstorlek: 10 MB
Jag godkänner hantering av personuppgifter enligt integritetspolicyn av Strand Hotel.

Gotlandstips