Frukost- och konferenschef
Lediga tjänster
Vi söker en frukost- och konferenschef.
Till våra två hotell i Visby söker vi nu dig som vill ta ansvaret för service inom mat och dryck dagtid. Vi har ett brett utbud från frukost, fika och lunch till à la carte. Det är ofta vid dessa tillfällen vi får möjlighet att träffa våra gäster och vi sätter stor vikt vid bemötande, service och mötet mellan människor.
Läs mer om tjänsten och ansök nedan.
Dina arbetsuppgifter:
Mat och dryck är något som våra gäster värdesätter högt under hotellupplevelsen. Som frukost- och konferenschef säkerställer du att frukosten, konferensfika och lunch alltid håller en hög och jämn nivå. Du driver initiativ för att ständigt förbättra både upplevelse och utbud. Här är vi personliga och vill inte arbeta efter standardmallar. Därför hoppas vi att din kreativitet och nyfikenhet skall få ta plats. Du behöver på ett inspirerande vis kunna förmedla kunskap till befintliga kollegor så väl som att lära upp nya kollegor.
I rollen ingår bland annat personal- och resultatansvar, kvalitetssäkring, personalplanering, rekrytering och schemaläggning. Det är också du som kommer att planera för och genomföra löpande inköp. Vi är Svanenmärkta och sätter stor vikt vid hållbarhet för miljö, ekonomi och människor. Rollen är kombinerad där du både leder team och själv är operativ i teamen. Det innebär att du är en del av frukosten som frukostvärd, serverar lunch samt säkerhetsställer och leverera fika till våra konferensgäster. Dessa saker behöver ibland skötas parallellt, så det är bra om du är flexibel och har en lösningsorienterad inställning
Tillsammans med dina kollegor skapar du den härliga teamkänslan som gör att hotellen är framgångsrika. Du är en person med ett utpräglat sinne för service med en förståelse för hur de olika delarna i vår verksamhet bidrar till en positiv helhetsupplevelse för våra gäster.
Om dig:
För att lyckas bra i rollen behövs god erfarenhet av att jobba med människor och serviceupplevelser. Det är meriterande om du har jobbat med utformning och service kopplat till mat/fika och frukost. Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet som ledare och att du har goda förmågor att leda och inspirera människor mot gemensamma mål. Du behöver ha ett bra ordningssinne och god struktur men också ett öga för detaljer och gärna piffa lite extra så att frukost, lunch och konferens känns inbjudande. Du är positiv och ser det som självklart att glatt hälsa på våra gäster och få dem att känna sig välkomna. Vi vill skapa möten att minnas som gör att gästerna gärna kommer tillbaka till oss många gånger framöver.
Om tjänsten och ansökan:
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Vi tillämpar provanställning om 6 månader.
Ansökan skickas genom formuläret nedan och behandlas löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta hotellchef Sanna Söderlund, 070 878 96 30.
Skicka in ansökan här


Gotlandstips

